Vores tur til Nr. Lyngby, Mårup kirke o.s.v.

Vi havde vores børnebørn Lars og Peter på ferie i uge 28.

Onsdag kørte vi til Svinkløv camping hvor drengene kan lide at være og hvor vi slappede af efter gårsdagens tur til København.

Torsdag den 12. juli bestemte vi os for at køre en tur til Nr. Lyngby og se hvor havet æder sig ind i skrænten, og husene er i fare for nedstyrtning.

Lars og Peter var meget  ivrige efter at se og høre om hvad der skete og hvordan det kunne ske, de var meget eftertænksomme da de så hvor tætte husene stod på skrænten, og der var helt tydeligt nye nedstyrtninger af skrænten, så husene kom endnu tættere på afgrunden.

Vi gik en tur i byen og et sted var der advarselsskilt med ingen adgang, da der var fare for nedstyrtning, der inden for afskærmningne lå et hus helt yderst ude, det var uhyggeligt at tænke på at det kan styrte ned hvornår det skal være.

Kirkegården styrter også ned og man har til tider fundet skeletter ned af skrænten fra afdøde, det er dog nogle år siden det skete.

Et sommerhus med ca en meter til kanten var til udlejning, det var der bestemt ikke nogen af os der skulle nyde noget af, det var vi enige om. Vi ville ikke lukke et øje om natten hvis vi boede der.

Efter at have set Nr. Lyngby fortsatte vi turen til Mårup Kirke ved Lønstrup, der var også sat afspærringer op på grund af nedstyrtningsfare, men vi fik da set kirken og var en tur rundt på kirkegåden, hvor de fleste, der lå der var fiskere og skibsførerer, og de fleste havde lidt druknedøden på havet i dårligt vejr, det var ikke svært at forestille sig det barske liv, der var levet der for mange år siden.

Så besluttede vi at køre en tur til Hirtshals og se på fiskekuttere og måske få lidt at spise deroppe.
Vi endte ved havne grillen ved siden af Color Line hvor vi fik franske Hot dog og hvad vi ellers havde lyst at spise.

Vi var en tur nede og se skibene, både store og små fiske skibe.

Drengene var oppe i gågaden og købe lidt minder fra turen.

Herefter kørte vi hjem til Svinkløv og hyggede os resten af dagen

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.