Bo var i rigtig godt humør til festen

Moster Jeanette med sin yndlings nevø Jonas

Pia og Tina forelægger selskabet deres plan om en ny leg....

Monica og Dorte er ved at forsøge at få en mentos til at skifte ejer

Julie, Moster Pia, anja og Emilie synger

Søren og Tommy prøver at blive godtaget som sangere, første forløb blev til Amatører, 'andet forsøg lidt bedre

Samba lignede rytmer, Anders og flere unge tager opstilling og giver den gas

Anders vrikker med agter enden

Anders danser sammen med ungdommen

Vores årlige Sveistrup familiefest var den 1. og 2. september, den blev holdt i en spejderhytte i Lillevorde, Tindemarkens Bjælkehytte.

Der var god plads til alle, og overnatningsmuligheder  i  6 og 10 sengsstuer, 3 baderum og toiletter, dejligt stort lokale til at hlde fest i, lille tilstødense lokale til at stille tv, playstation, spil og andet op i til børnene.

Udenfor var der god legeplads til både børn og voksne, der blev spillet rundbold, gynget og hygget.

Tante Else og Anders holdt ved samme lejlighed deres 60 års fødselsdage, så de havde en masse lækker mad og drikke til os alle.

Vi startede kl 15 med kaffebord, hvor der serveres brunsvigerkagemand med masser af slik, pæretærter med creme fraice, småkager.

Derefter var der leg og hygge med børnene til kl 18 hvor der blev serveret en lækker middag. 
 
Else rullede sig ud og holdt en tale, flot klaret.
Og tænk nu er hun førtidspensionist.

Vi fik Frikadeller, skinke, oksesteg, flødekartofler, kartoffelsalat, salat og flutes.
Alt hvad hjertet kunne begære af mad og drikkevarer, under spisningen var der en del sange, karaoke, og selskabslege, familien er rigtig gode til at finde på sjove lege må man sige, vi morede os kosteligt.
Derefter fik vi frugtsalat.
Kaffe
Der røg vist meget indenbors af drikkevarene, for pludselig kravlede Anja, Monica og Tina rundt under bordet mellem bordben og bukke, så det var en slem kravlen op og ned, noglesad fast.

Der blev danset til medbragt musik, sunget og skrålet løs til alle de kendte numre, alle var i strålende humør, og det var en dejlig fest.

Jeanette havde karaoke med og der var gode emner og mindre gode, ja nogle fik endda at vide de var talentløse, synd for dem der troede de havde talent, mange var vilde med at vise hvad de kunne, så det var et hit.

Anders dansede en sambalignende dans med alle de unge mennesker, det slap han trods sin høje alder utroligt godt fra, og der var stort bifald efter optrædningen.

Dorte og Henrik var de styrende kræfter ved en selskabsleg hvor der var delt op i 2 grupper og så skulle der tegnes på tavlen og de øvrige på holdet skulle gætte hvilken sang der var tegnet, det var der stor morskab med.

Pia, Tina og Anja var de styrende kræfter bved selskabslegen hvor de deltagende skulle have en tændstik i munden og så fange en mentos, fra naboen, for os der var tilskuere, så det ud som en god gang kissemissen, de kom meget tæt på hinanden. Det var der også stort morskab med, og det var meget sværere end man troede

Ved halv 3 tiden begyndte gæsterne at gå til køjs, alle vist undtagen Ole.

Flere nævnte ved morgenbordet kl 10 søndag formiddag, at de havde hørt Ole, havde snakket og snakket og travet rundt det meste af natten.

De fleste var nogenlunde friske ved morgenbordet, der var kun Martin der så lidt medtaget ud, han kunne vist ikke bukke hovedet  nedad, for hans snørrebånd var ikke bundet.

Flere var benovede over Pia
så så frisk ud i år, for sidste år var hun ikke i stand til at stå ud af sengen dagen efter familiefesten.
Lone så også frisk ud i år, sidste år, så vi hende slet ikke før hun drog hjem.

I år var det vist Anja der havde det lidt dårligt, hun og Henrik kørte hjem om natten, og der blev Anja ifølge eget udsagn, noget svimmel, egentlig ret forståeligt når man tænker på hvor mange sjusser der røg indenbors i aftenens løb, og hvor meget hun rullede rundt under bordet.

Bo som var i løftet stemning, havde aftalt med Kris at han skulle køre med Kris hjem ud på de små timer, det blev Kris dog temmelig betænkelig ved, da tiden nærmede sig, for uha hvor havde Bo dog fået nogle stærke sjusser, og de gjorde deres gavn kunne høres, Kris spurgte bekymret sin mor hvad nu for han kunne nok ikke styre Bo i den tilstand, Bo har det med at sidde og pille ved alle tingene i bilen, dreje på nøglen og sådan, men så sagde moderen at Kris bare kunne plasere Bo i bagsædet, så efter hvad vi har hørt er turen gået gnidningsløst hjem til de unge menneskers bolig.
Da Bo sagde farvel til alle de øvrige gav han Kaj et smækkys, det vil han jo gerne have, så det fik han.

Jeg var nok heller ikke helt apelsinfri, for da jeg vil lægge mig og sove, var det mig umuligt at komme ned og lægge, så jeg sad i stolen det meste af natten, først en times tid ud på morgenstunden lå jeg lidt under dynen, for så straks efter at sætte mig op, i førnævnte stilling igen, det føltes ligesom bedre.

Hvordan de øvrige gæster, Monica, Søren, Anne, Henrik, Dorte og Carsten, havde det, er der på nuværende ingen melding om. 

Det var en super god fest.