Jeg er klar til at blive kørt på operationsstuen

På intensiv efter kræft operationen

Jeg er lidt vag og Kamma og Anja tager et par billeder af operationsstedet

Cancer operationen er overstået, lidt vag ligger jeg på intensiv

Portøren kører mig op på 10 sal hvor Kamma og børnene venter

Sort, gul og blå over hele maven samt lidt huller fra operationen

Efter 3 operationer på 2 uger er jeg frisk efter galdestensoperationen

Et par dage efter canceroperationen, jeg er hjemme men ikke helt frisk

Bo venter på far skal komme op på afdelingen efter cancer operationen

Tina, Anja og Pia venter på far kommer op på afdelingen efter cancer operationen

så er såret vokset sammen efter nyren er fjernet

Først på året 2014 fik jeg konstateret kræft i højre nyre, det blev konstateret ved et tilfælde, da jeg blev scannet for at se om der var sten i galdeblæren, jeg havde været indlagt en periode på Sygehus Syd senge afsnit 1, her fik jeg konstateret blodforgiftning, senere ved scanningen fik jeg konstateret blindtarmsbetændelse, betændelse i galdeblæren, Kræft i nyren og hjerteklappen var utæt. Det man koncentrerede sig om i første omgang var at få bugt med blodforgiftningen og betændelsen. Da der var styr på det, blev jeg  opereret den 17 juni 2014 og fik først cancer knuden fjernet men patologerne mente ikke det hele var med, så hele nyren blev fjernet med det samme. . 
Efter 2 dage kom jeg hjem, da man har erfaring med at folk kommer sig hurtigere derhjemme, men allerede om natten måtte Kamma ringe 112, da jeg var frygtelig syg og døden nær, det viste sig min blodprocent var nede under 4, på grund af blødende mavesår, de mente mavesåret var opstået på grund af gigtmedicin som jeg fik mod smerter efter operationen.
Jeg var hundesyg, fik først 4 poser blod og senere 2 mere, jeg kom i narkose så de kunne kikke ned i maven og se hvad der var galt og der var sår på 12 finger tarmen viste det sig, efter at have fået alt det blod var jeg på toppen igen og de mente jeg atter kunne komme hjem.
Jeg nød at være hjemme igen, men ak endnu engang blev jeg syg og kunne hverken gå eller stå, endnu engang måtte Kamma ringe 112 og jeg blev indlagt på Syd skulle atter scannes og ventede og ventede fastende, 3 dage gik der inden det endelig blev min tur, jeg var dehydreret og jeg har i hvert fald ikke spist dem ud af huset derude, for jeg fik intet de dage. Endelig var det tid og jeg fik  efter scanningen besked om jeg skulle opereres og have fjernet 3-4 galdesten som have kilet sig fast, jeg var gul som en kineser.
Efter et par dage blev jeg atter lagt i narkose og fik opereret galdestenene væk, de turde ikke fjerne galdeblæren, da jeg var for svag på det tidspunkt.
Nu gik det fremad og jeg fik det bedre og bedre for hver dag der gik, efter en måned var jeg til samtale hos cancer lægen på Nord, han erklærede mig rask og ville gerne se mig om et år til kontrol, det var en dejlig nyhed, jeg fik også lige fjernet de sidste klemmer fra cancer operationen..